12 najlepših citata Keri Bredšo o ljubavi

Televizijska legenda našeg vremena, Keri Bredšo, imala je da kaže što šta zabavno, mudro, romantično i fantastično. Donosimo vam 12 citata o ljubavi nepropravljive romantičarke:

1. Kada se radi o vezama, možda zaista ne treba nikome suditi. Jer stvarno je nemoguće znati šta je ispravno. Neko samo želi da se skrasi, neko traži sigurnost, a neko odbija da prihvati bilo šta manje od leptirića u stomaku…

2. Biti singl nekada je značilo da te niko ne želi. A sada, to znači da si prilično seksi i da ne žuriš sa odgovorom na pitanje kakav život želiš i sa kim želiš da ga provedeš.

3. Previše sam igrala vruće stolice. Prošla sam kroz sve vrtloge. Osećam da sam upoznala nekoga s kim bih mogla da stojim mirno bar na minut… Zar ti ne želiš da stojiš mirno sa mnom?

4. U glavi sam urlala koliko sam bila ljuta, ali moje srce… Moje srce.

5. Negde tamo postoji još jeda mali frik koj će nas voleti, razumeti, poljubiti  i učiniti da sve bude bolje.

6. Otkrila sam previše toga o sebi i previše brzo.

7. Tražim ljubav. Pravu ljubav. Onu suludu, neprihvatljivu, sveprožimajuću, ne-možemo-da-živimo-jedno-bez-drugog ljubav.

8. Kada se muškarci odluče za smele gestove, to se generalno smatra romantičnim. Kada žene to urade, generalno se smatra da su očajne ili psihotične.

9. Možda greške čine našu sudbinu. Bez njih, šta bi oblikovalo naše živote? Da ne lutamo ne bi se nikada zaljubljivali, ne bismo postali ono što jesmo. Na kraju krajeva – godišnja doba se menjaju. Kao i gradovi, svi su drugačiji. Ljudi dođu u tvoj život i odu. Ali je utešno znati da su oni koje voliš uvek u tvom srcu…

10. Život ti daje puno prilika da upropastiš sve, što znači da imaš isto toliko prilika da ispraviš stvari.

11. Univerzum možda ne igra uvek fer, ali zato ima prokleto dobar smisao za humor.

12. Možda je prošlost kao sidro koje nas drži u mestu. Možda je potrebno da se oslobodimo onog što smo bili da bismo postali ono što želimo da budemo.

Foto: Getty Images i HBO

Izvor: Cosmopolitan.rs

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.