13. Dečiji filmski festival KIDS FEST od 1. do 7. novembra

Jesen stiže, a sa njom i 13. KIDS FEST, koji vas poziva da se ušuškate pod filmskim kišobranom i uživate u najpopularnijem festivalu zabave za decu, od 1. do 7. novembra!

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije biće u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, Amerike, Francuske, Belgije, Češke, Holandije, itd. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa KIDS FEST-a biće sinhronizovani na srpski jezik. Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri će, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

13. Dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, i u preko 30 gradova širom Srbije.

Ove godine, centralna lokacija Dečijeg filmskog festivala u Beogradu biće Dečiji kulturni centar (DKC), dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u bioskopima “Cineplexx UŠĆE Shopping Center”, “Cineplexx Delta City”, “Cineplexx BIG Beograd”, “Roda Cineplex”, “Fontana”, “Dvorana kulturnog centra”’ i “Cine Grand Capitol park Rakovica”. U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu će to moći da učine u bioskopima “CineStar Cinemas”, s tim što će novosađani imati na raspolaganju i bioskop “Arena Cineplex”. KIDS FEST u Kragujevcu se održava u bioskopu “Cineplexx Kragujevac Plaza”, dok će u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskopi “Vilin grad” i “Cineplexx Niš”.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su ostale iste kao i prethodnih godina, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Više informacija o samom festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST, i to na adresi www.kids-fest.com.

Foto: Promo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.