13 stvari koje je svaka devojka uradila za Instagram

Instagram svi podjednako obožavamo. Fotografije savršenih ručkova, frizura, putovanja. Uz sve one filtere, kako i ne bi sve delovalo tako besprekorno, ali koliko je zaista vremena i truda potrebno za savršen Instagram feed pogledajte u nastavku. Sigurni smo da će se veliki broj vas pronaći u nekoj od stavki i ne osuđujemo vas zbog toga:

1. Napravili ste 40 puta istu fotografiju kako bi ste dobili onu sa dobrim uglom/osvetljenjem/kompozicijom. Najgore od svega je to što ste naterali prijatelja da napravi tih 40 fotografija zbog čega vas potajno mrzi.

2. Čekali ste u dugim redovima za lepo dekorisanu hranu. Ne postoji mnogo toga što ne biste uradili za fancy sladoled ili shake. Pešačenje po gradu i čekanje u redovima po paklenoj vrućini ne predstavljaju nikakav problem jer #DoItForTheInsta je istinita priča bazirana na vašem životu.

3. Vaši prijatelji moraju da sačekaju 15 minuta pre nego što počnu da jedu. Ne postoji veća tenzija između vas i vaših prijatelja nego onog trenutka kada su svi gladni, ali moraju da sačekaju sa jelom kako biste napravili savršenu fotografiju za #instabrunch.

4. Šaljete prijateljima poruku ‘Koju da postavim?’ uz 3 opcije iako ste već odabrali onu pravu samo želite pozitivno pojačanje.

5. Držite svoju čašu sa kafom u vrlo neprirodnom položaju. Iako je fokus na čaši u isto vreme pokazujete svoj novi lak za nokte i prelepu pozadinu.

6. Stranci su vaši lični fotografi.

7. Psihički zlostavljate prijatelje za fotografije od sinoć. Ne, ozbiljno, koliko je vremena potrebno da se selektuju fotografije i pritisne send?

8. Uznemiravate mamu da vam pre četvrtka pošalje #tbt fotografije.

9. Imate bar 8 aplikacija za editovanje fotografija na vašem telefonu. VSCO je odlična za osvetljenje, PicShop za uklanjanje neželjenih akni, Whitagram je jednostavno must-have, kao i 3 aplikacije za različite oblike, jer fotografije u obliku srca su prosto neodoljive.

10. Saturation do maksimuma. Vaš feed je jarko zelen, plav, pink i prelep.

11. Brišete fotografije koje se ne uklapaju u estetiku feeda. Svako zna da imate filtere kojih se čvrsto držite.

12. Pravite strategiju za postavljanje fotografija. Sigurni smo da ste u nekom trenutku na Googlu ukucali ‘Najbolje vreme za postavljanje fotografija na Insta’.

13. Opsesivno refrešujete post kako biste gledali porast broja lajkova.

Da li vam se često događa da ćete pre da razmišljate o tome koliko lajkova ima vaš selfi na Instagramu i na Fejsu, ko vam je retvitovao, koga ćete da zapratite od nekih drugih stvari.

Da, jeste doba društvenih mreža, ali njihovom što većom konzumacijom, postajemo robovi koji ne vide sunčevu svetlost.

Foto: Guliver Thinkstock

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.