Artefakt na “Back2School” manifestaciji

Edukativni centar Artefakt nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Bulevaru kralja Aleksandra. Škola je osnovana 2014. godine sa idejom da se na kreativan, zanimljiv i profesionalan način prenese znanje kako bi polaznici mogli kasnije da ga iskoriste kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Našim polaznicima nudimo kurseve kreativnih radionica, web dizajna, photoshopa, wordpressa i grafičkog dizajna. Pored navedenih kurseva, škola je poznata i po kursevima stranih jezika: nemačkog, engleskog, italijanskog, francuskog i španskog.

 

Naša misija je da pomognemo u prevazilaženju kulturnih i jezičkih barijera svima koji žele da nauče ili usavrše neki strani jezik, upoznaju svet modernih tehnologija i urone u svet umetnosti.

Cilj nam je da spojem tradicionalnog i modernog uz iskusan i posvećen tim predavača obezbedimo zadovoljstvo svim svojim polaznicima.

Zato Vas pozivamo da nam se za vikend, 26. i 27. 8. od 12- 19 h priključite u Tržnom centru Stadion i zajedno sa svojom decom uz pomoć dekupaž tehnike uronite u atmosferu kreativnosti.

Ispunite dan kreativnim stvaralaštvom. Mi Vas srdačno očekujemo!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.