Film “Assassin’s Creed” od sutra u bioskopima

Sutra u bioskope dolazi film “Assassin’s Creed” koji je zasnovan na istoimenoj planetarno popularnoj igrici. Karte za premijerne projekcije su već u prodaji i možete ih kupiti na blagajnama bioskopa.

Za onih nekoliko koji nisu upoznati sa “Assassin’s Creed”-om, ovo je igra koju su kreirali Patris Dizile i Žad Remon još 2007. godine i do danas je stvoreno pet glavnih nastavaka serijala u kojima pratimo Asasina u neprekidnoj borbi protiv zlih Templara. I sam film istražuje tajni rat između njih koji je besneo kroz istoriju, a pojavljuje se i “Jabuka raja” – praistorijsko oružije civilizacije koje sadrži genetski marker kod prve čovekove pobune.

Glavnu ulogu u filmu ima Michael Fassbender, koji tumači dva nova lika – Kaluma Linča i Agilara de Nehru. Linč otkriva da je potomak tajnog društva Asasina zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja mu otključava genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim templarima koji ugrožavaju današnji svet.

Ko će pobediti Asasini ili Templari saznajte od sutra u bioskopima širom Srbije.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.