Bela i Sebastijan za krznene prijatelje

Poznati domaći glumci Andrija Kuzmanović, Slaven Došlo i Jelena Gavrilović, MMA borac Dušan Džakić i influenserka Nela Bunčić pomagaće mališanima u farbanju kućica za pse lutalice.

U sklopu manifestacije „Beogradska zima“, a povodom filmskog ostvarenja „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“, organizovano je farbanje kućica za pse lutalice. Događaj je namenjen najmlađima i održaće se u nedelju, 23. decembra, od 13 do 15h u Kombank dvorani.

Cilj ove akcije je podizanje svesti mališana o značaju brige o životinjama i svi mališani su dobrodošli. Nakon ovog događaja MCF MegaCom Film će kućice donirati gradu Beogradu.

U novom ostvarenju „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“ režiser Klovis Kornilak donosi nam novu priču o ljubavi i hrabrosti koja će bez sumnje osvojiti dečija srca.

U nastavku ove trilogije Sebastijan odlučuje da ostane da živi u kućici u Alpima sa svojom najboljom prijateljicom Belom, koja sada ima tri šteneta. Pojava nepoznatog čoveka koji tvrdi da je Bela njegov pas kvari zimsku idilu, a Sebastijan odlučuje da zaštiti svoju drugaricu i njene štence po svaku cenu.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.