Blejd Raner 2049: Pogledajte ekskluzivnu scenu koje nema u samom filmu!

S obzirom na to da nas do novog spektakla Denisa Vilneva “Blejd Raner 2049” deli manje od mesec dana, kako bi lakše dočekali film, za fanove i javnost priredili smo posebno iznenađenje. Pogledajte ekskluzivnu scenu koje nema u samom filmu!

Između 2019. i 2049. godine, desili su se događaji koji su značajni za novog Blejd Ranera i njegovo razumevanje. Šta se tačno desilo tokom tih nezapisanih 30 godina i koji su to događaji prethodili novom Blejd Raneru možete otkriti u sledećim ekskluzivnim minutima koje će vam dati neke od odgovora i pripremiti vas za pravi spektakl – Blejd Raner 2049, koji u bioskope širom zemlje stiže 5.oktobra!

Po rečima reditelja Vilneva, radi se o filmu pre filma, ili bolje rečeno, filmu između dva filma. Reč je o neprikazanim događajima koji povezuju dve vremenske faze ove filmske hronologije.

U ovim filmskim minutima vodimo vas u 2036. godinu na jedan sastanak koji će baciti novo svetlo na starog ali i novog Blejd Ranera. Oskarovac Džered Leto uvodi nas u priču zbog koje će fanovi početi da odbrojavaju dane do 5. oktobra!

Nastavak futurističkog spektakla Ridlija Skota iz 1982. godine dolazi na velika platna ove jeseni.

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, dakle 2049. godine. Svet se promenio od 2019. kada se Rik Dekard (Harison Ford) sukobio sa četiri odbegla androida. U nastavku Ford dobija pojačanje, na opšte veselje ženske publike. Reč je o Rajanu Goslingu, koji je nedavno proglašen jednim od najseksipilnijih muškaraca na svetu. U filmu Gosling otkriva tajne koje su zakopane već 30 godina i susreće se sa brojnim izazovima.

Odlična glumačka postava, specijalni efekti i napeta priča su samo neki od razloga da ove jeseni ne propustite spektakl “Blejd Raner 2049” na velikom platnu.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.