Bojan Perić kaže: “Štrumpfovi: Skriveno selo” bolji od svih do sada

Štrumpfovi: Skriveno selo film koji je od 30. marta počeo da se prikazuje u svim bioskopima za razliku od svojih prethodnika u potpunosti je animirani film.

Bojan Perić, koji je svoj glas pozajmio Kefalu, istakao je da je izuzetno zadovoljan svojom ulogom. Smatra da se uspešno poigrao sa svojim glasom s obzirom na to da ni njegovi najbliži prijatelji nisu mogli da nađu sličnost između njegovog glasa i onog kojim je oživeo Kefala.

Kao i svi animirani filmovi poslednjih deset godina ovaj u domaćim bioskopima možemo da gledamo u sinhronizovanoj verziji u režiji Dragana Vujića Vujketa, a neki od domaćih glumaca koji su pozajmili svoje glasove omiljenim junacima su: Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi. Ovoga puta su se mnoge ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović ,Vladimira Jelića, Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića , Inspektora Blaže i Milana Inića Yasserstaina odazvale na poziv distributerske kuće Con film i takođe svojim glasovima oplemenili domaću verziju filma.

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji.

Vikend je idealna prilika da posetite najbliži bioskop i sami se uverite  da li se slažete sa Bojanom Perićem da je novi nastavak Štrumpfovi: Skriveno selo bolji od svih do sada.

Foto:Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.