Budi na vrhu u Stadion Shopping Centru

Želiš da osetiš adrenalin? Da pobediš sebe? Da budeš na vrhu?

Dođi u Stadion Shopping Center, jer te od 8. do 23. jula čeka veštačka stena, visoka čak 10m.

Za sve generacije, dečake i devojčice, mame i tate, pripremili smo dvonedeljni sportsko-edukativni program. Svi posetioci Stadion Shopping Centra će moći besplatno da se oprobaju u sportskom penjanju, izuzetno dinamičnoj i zanimljivoj sportskoj disciplini, na veštačkoj steni visokoj 10m, koja će biti postavljena u periodu od 8. do 23. jula. Osim penjanja, biće organizovane i edukativne radionice, kao i interesantna takmičenja.

Sportsko penjanje je izuzetno atraktivan sport u svetu, a sve više i kod nas. U pitanju je važna i neobična sportska disciplina, koja direktno utiče na pravilan rast i razvoj dece i mladih, koji u savremenom dobu često podležu raznim deformitetima i oštećenjima tela i držanja. Sjedinjuje adrenalinski doživljaj, izuzetnu psihološku stabilnost, potpuno učešće svih mišića i lepotu mekog, gracioznog kretanja. Od 2020. godine postaje i olimpijski sport.

“Budi na vrhu” podržali su Sport Vision, Bambi (Mini plazma) i DM, a medijski partneri su HEJ magazin i portal AdriaDaily.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.