Budite jedinstveni, ne savršeni

U poznatom Beogradskom klubu Bank kompanija dm drogerie markt organizovala je Extreme beauty događaj pod nazivom “Budite jedinstveni, ne savršeni” u sklopu istoimene kampanje, promovišući autentičnost i lični stav svakog čoveka.

Poznate ličnosti, blogeri, influenseri, partneri kompanije kao i fanovi sa dm društvenih mreža uživali su u extreme look reviji, kao i transformacijama prikazanim tokom večeri. Nove svetske trendove u šminkanju i friziranju uz brendove trend IT UP, Maybelline i Colorista, na licu mesta isprobali su svi zainteresovani gosti. Deo muške publike imao je priliku da isproba usluge Barber shopa.

Za dobru atmosferu pobrinula se DJ Aleksandra Duende, a organsku zakusku je pripremio poznati kuvar Filip Ćirić koristeći dmBio proizvode.

Kompanija dm je kroz ovaj događaj podržala i mlade modne dizajnere sa Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu. Pobednici konkursa za najkreativniju uniformu, inspirisanu ovom kampanjom, dodeljena je novčana nagrada. Pobednička kreacija postaće uniforma koju će u letnjem periodu nositi zaposleni u dm drogerijama.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.