Budućnost je stigla! Otvoren sajber park u Evropi- Future Park!

U hali 4 Beogradskog sajma je otvoren najveći sajber park u Evropi i najinteresantnije mesto u Beogradu na kome se možete naći – Future Park!

Mesto susreta tehnologije budućnosti, sjajne muzike i vrhunske zabave svečano je otvorio zamenik gradonačelnika Beograda, Andrija Mladenović.

Publiku su potom pozdravili učesnici desetodnevnog programa i gosti Future Parka: Muđa i Ćale, Kika, Yasserstein, Ruža Rupić, Stuberi…

U narednim danima sa posetiocima će se družiti i Jana Dačović, Marija Žeželj, Full burazeri, Totemia, Serbian i mnogi drugi, a aktivacije, igrice, paneli, predstave, karaoke samo su neki od programa koji ih očekuju.

Future park će tokom narednih deset dana biti generator ideja, mesto razmene iskustava, odlične muzike, još bolje zabave i – rađanja budućnosti.

Na otvaranju Future Parka, na spektakularnoj sceni u hali 4 nastupili su Lift bend, Marija Žeželj, Yasserstein, Nevena Božović, Ruža Rupić i Sara Jo.

Sjajno raspoloženi članovi Lift benda zagrejali su atmosferu, privlačeći svojim čvrstim zvukom posetioce svih generacija. Pevači su se ređali, a publika je sve energičnije igrala i pevala, uživajući u omiljenim numerama svojih idola.

Fanovi su iskoristili priliku da uzmu autogram i slikaju se sa svojim omiljenim muzičarima, nakon čega su nastavili da uživaju u raznovrsnim sadržajima koje nudi Future park.

Ove zime ne propustite Future Park!

 

Foto: Aleksandar Anđelić

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.