Fanovi “Star Wars” se pitaju da li je Carrie Fisher snimila sve scene za sledeći nastavak

Iznenadna smrt Carrie Fisher je pokrenula pitanje njenog učestvovanja u nizu projekata, ali najveću brigu izaziva pitanje da li je glumica završila sve scene za predstojeći Star Wars film.

Snimanje “Star Wars: Episode VIII” se završilo u junu i trenutno je u fazi post-produkcije. Čelnici Disney studija su potvrdili da je princeza Leia Organa završila sve svoje obaveze vezane za ovaj deo sage. Preostaje pitanje kako će njena smrt biti objašnjena u “Episode IX” čije snimanje počinje 2018. godine.

Pored ovog projekta, Carrie se bavila i snimanjem ali i pisanjem scenarija, kao i pojavljivanjem u komičnoj seriji “Catastrophe” gde igra majku lika koga tumači Rob Delaney. Treća sezona ove serije počinje emitovanje na proleće naredne godine. Seriji je odobrena četvrta sezona i niko nije siguran kako će se objasniti Carrieino odsustvo. Glumica se vraćala sa snimanja “Catastrophe” kada je doživela srčani napad.

Dokumentarac o Carrieinom životu nazvan: “Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds” će biti prikazan na festivalu u Palm Springsu a ubrzo potom i na kanalu HBO.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.