Čudesna žena dolazi u Srbiju

Moć, otmenost i mudrost su nadahnjujuće osobine koje se neizostavno poistovećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u celom svetu kao Čudesna žena. Poštovani i i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina,ali svi se pitaju kako i kada se pojavila kao i zašto joj je dobrobit čovečanstva toliko važna?

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u “Čudesnoj ženi”, epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Patty Jenkins (“Monster,” AMC’s “The Killing”) i prvom samostalnom filmu DC-jeve superjunakinje.

Pre nego što je postala Čudesna žena, ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se uz ramen sa muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove, Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston. Patty Jenkins režirala je film prema scenariju Allana Heinberga, priču su osmislili Zack Snyder, Allan Heinberg i Jason Fuchs prema DC-jevim likovima.

Film u bioskope dolazi 15. juna u distribuciji Blitz Filma.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.