Čuvena epska saga MITIKA premijeno na SCI FI kanalu od 3. septembra

Mitika, fantazija i epska saga koja prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dolazi na SCI FI u septembru. Serija se sastoji od pet dugometražnih filmova koji se emituju tokom Mitika nedelje kao regionalna premijera od ponedeljka 3. septembra do petka 7. septembra u 20:00 na SCI FI.

Mitika je ambiciozna indi serija snimana dve godine na lokaciji u Utah-i, SAD. Serija prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dok uči kako da ovlada magijom koja može da je uništi. Ona angažuje grupu avanturista za  porbu protiv Szorloka, legendarnog Necromancera, u pokušaju da ga spreče da ujedini četiri artefakta koji mogu da stvore najezdu zlih sila.

Mitika: Traženje heroja (ponedeljak, 3. septembar) prikazuje Marek pri njenom fatalnom susretu sa sveštenicom Teelom. Mitika: Spora tame (utorak, 4. septembar) prikazuje kako Marek pokušava da spreči Szorloka da ne dođe do moćnog artefakta, dok u filmu Mitika: Nekromanser (sreda, 5. septembar), Marek je prisiljena da krene u misiju za Udruženje lopova. Zatim borba protiv Szorloka dobija najnoviji obrt u filmu Mitika: Gvozdena kruna (četvrtak, 6. septembar), konačno u filmu Mitika: Ubica bogova (petak, 7. septembar), Marek mora da sklopi neočekivani savez.

Mitika je uzbudljiva avantura sa čudovištima, magijom, romansom, izdajom i akcijom, u kojoj uloge tumače: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Robert Jayne i Kevin Sorbo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.