Da li će junacima serije “Fear the Walking Dead“ sutra osvanuti?

Od srećne porodice koju smo upoznali na početku prve sezone serije “Fear the Walking Dead” ostala je samo Alicia. Nakon Chrisa i Travisa, pred zombi apokalipsom pao je i Nick, narkoman na odvikavanju koji je uvek uspevao da upadne u opasnost i nekako preživi. Bar do treće epizode 4. sezone. Ipak, fanovi Feara najviše su bili iznenađeni smrću Madison Klark, glavnom junakinjom serije. Madison se suočila sa svojim krajem radeći ono što je uvek smatrala najvažnijim: štiteći svoju decu.

Čini se da je Alicia sasvim pomirena sa činjenicom da više nema porodicu i da je prepuštena samoj sebi. Deo nje pokušava da savlada tugu i gubitak koji je pretrpela smrću majke. Pokušava da ponovo pronađe sebe i shvati ko je. Da li u njoj još ima nade i ljubavi? Da li je spremna da se suoči sa drugim ljudima, sa novim negativcima, među kojima su Sarah i Wendell?

Kako se kraj sezone bliži, vreme je da junaci Feara pronađu svetlo na kraju tunela posle svih nedaća i gubitaka kroz koje su prošli. Svetlo koje će doneti nadu, optimizam i veru u bolje sutra. Ili ipak ne?

Ne propustite poslednje epizode serije “Fear the Walking Dead”, ponedeljkom u 03:00 sata posle ponoći i repriznom terminu, u 22:00 istog dana.

Foto: Ryan Green/AMC

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.