Da li je ovo dokaz da se sprema druga sezona “13 Reasons Why”?

Od kada je prošlog meseca puštena Netflix-ova serija 13 Reasons Why društvene mreže ne prestaju da “zuje” o njoj. Fanovi se pitaju šta dolazi sledeće za likove hit knjige i serije i da li će uslediti nastavak. Obožavaocima su se pridružili glumci i ekipa 13 Reasons Why koji jednako navijaju za drugi deo ove priče.

– Šta će se dogoditi Clayu, a šta Mr. Porteru? Razmišljao sam o nastavku u jednom trenutku, ali sam odučio da neću o tome pisati. Ipak bih voleo to da vidim – izjavio je za Entertainment Weekly Jay Asher, pisac ovog romana.

Sada fanovi imaju još razloga da budu uzbuđeni! Prema TVLinu, glumac Ross Butler koji igra Zacha Dempseya u 13 Reasons Why neće reprizirati svoju ulogu Reggija Mantlija u narednoj sezoni Riverdale zato što je zauzet “drugim” projektima.

– Oduševljeni smo kako je Ross oživeo Reggia u ovoj sezoni. Ali zbog obaveza koje će imati na drugim projektima, on neće moći da se pojavljuje koliko bismo to hteli. Rossu želimo sve najbolje – rekao je producent serije Riverdala.

A post shared by Ross Butler (@rossbutler) on

Svi su odmah počeli da sumnjaju kako je za to kriv upravo projekat 13 Reasons Why koji će mu okupirati vreme.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da je druga sezona u planu, fanovi su posle ovoga sigurni da će se ona desiti.

Izvor: teenvogue.com
Foto: Facebooki

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.