Da li si znala? Oni su najpopularniji na TikToku!

Ukoliko visite na TikToku, nema šanse da niste pogledali bar jedan njihov video. Oni su nekrunisani kraljevi i kraljice ove mreže, a slede ih desetine miliona ljudi. Pogledajte koja su imena upala na Top 10 listu najpopularnijih na TikToku.

10. Riyaz Aly, 44 milliona

Njegova je biografija krajnje raznovrsna. U njoj stoji: TikTok star, glumac, model, modni bloger…

 

9. Michael Le, 46 milliona

On je takođe senior na ovoj mreži, stariji je čak i od njenog imena. Michael Le je plesač i koreograf i njega su proslavili, pre svega, plesni tutorijali.

 

8. Will Smith, 48.9 milliona

Da li je njega potrebno predstavljati? Holivudska zvezda, čovek koji iza sebe ima desetine blokbastera. Ipak, na ovoj listi on je “tek” osmi.

 

7. Dixie D’Amelio, 50.2 milliona

Manje popularna od sestre, a starija i ipak nezmenjiva, Dixie. Ona je karijeru počela kada je mlađa sestra već stekla popularnost, ali je za dve godine uspela da “upadne” na top 10 listu.

 

6. Loren Gray, 51.6 milliona

Iako je tek napunila 18 godina, ova devojka je već senior na TikToku. Slavu je stekla lipsink filmićima, a sada već gradi i uspešnu muzičku karijeru.

 

5. Spencer Polanco Knight, 51.8 milliona

Ovaj dvadesetosmogodišnjak primer je kako se talenat može iskoristiti. Njegovo bitboksovanje donelo mu je miliona pratilaca i milionsku zaradu.

 

4. Zach King, 57.6 milliona

Ovaj američki iluzionista popularnost je stekao kratkim klipićima na kojima izvodi svojevrsne trikove. Editovanje videa omogućava mu da svoje umeće prikaže tako da bukvalno izgleda kao magija uživo.

 

3. Bella Poarch, 58.6 milliona

Da li možete da poverujete da je ova devojka otvorila profil na TikToku pre manje od godinu dana? Zvezda mreže koja je odrasla na Filipinima postala je poznata po kratkim videima muzičkog, plesnog ili gejming sadržaja.

 

2. Addison Rae, 77.8 milliona

Addison Rae rešila je da iskoristi svoju popularnost i nedavno je zakoračila i u muzičke vode, objavivši prvi singl. Ambiciozan video ukazuje na to da će Addison nastaviti da grabi kroz muzičku industriju.

 

I… BROJ 1!

Charli D’Amelio, 109.8 milliona

Da, ova devojka drži neprikosnoveni primat! Njen tron nisu uzdrmale čak ni glasine o njenoj smrti koje je morao da zataškava njen otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cd (@charlidamelio)

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.