Da li su Hronike Shannara kao serija stigle do svog kraja?

Hronike Shannara, koju smo gledali na AXN kanalu, stigle su do svog kraja, barem na kanalu Spike.

Serija nastala po bestsellerima autora Terryja Brooksa debitirala je na kanalu MTV 2016. godine te postala jedna od njihovih najgledanijih serija i bez mnogo razmišljanja dobila i odobrenje za drugu sezonu. Druga sezona preselila se na kanal Spike, a s prikazivanjem je završila u novembru prošle godine.

Radnja serije odvija se hiljadama godina nakon uništenja naše civilizacije, u vreme kada je planeta podeljena u Četiri zemlje čiji stanovnici su mešavina rasa koja uključuje vilenjake, patuljke, trolove, gnome i ljude.

U centru dešavanja je porodica Shannara čiji su potomci ojačani magičnim moćima i čije avanture neprestano menjaju budućnost sveta. Kako se priča odmotava saznaje se da mračne sile, za koje se verovalo da su poražene, počinju da ugrožavaju svet. Mlada vilenjačka princeza Amberle (Poppy Drayton), zadnji potomak porodice Shannara Wil (Austin Butler) i lutalica iz rase ljudi Eretria (Ivana Baquero) shvataju da samo oni imaju moć da zaustave zlo koje dolazi, ali moraju da sklope teško savezništvo.

Iako je serija za sada otkazana, još uvek postoji šansa za nastavak priče jer je Sonar Entertainment, studio koji stoji iza serije, započeo potragu za novim televizijskim kanalom koji bi preuzeo nastavak.

Foto: AXN promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.