Da li voliš horore? HEJ! I Taramount film te nagrađuju!

Novi tinejdž horor “KEVA” (MA), sutra stiže u bioskope, pa smo se nadali da stižeš da podeliš karte za premijernu projekciju, sutra (četvrtak) u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 18:20h.

O FILMU:
U bioskopima od 13. juna 2019.

Režija: Tate Taylor
Uloge: Octavia Spencer, Luke Evans, Missi Pyle, Allison Janney, Juliette Lewis, Corey Fogelmanis
Scenario: Scotty Landes
Žanr: Horor, triler
Studio: Universal Pictures

Kod Keve su svi dobrodošli. Ali mnogo sreće pri povratku kući. Oskarovka Octavia Spencer tumači lik Su En, žene koja živi mirnim i povučenim životom u malom gradu u Ohaju. Jednoga dana, tinejdžerka Megi, koja se tek doselila u grad, zamoli Su En da kupi alkohol za nju i njene drugove i Su En to doživi kao šansu da stekne nove, mlade prijatelje. Ona nudi tinejdžerima mogućnost da piju alkohol a da posle ne voze do kuće tako što ih poziva u svoj podrum. Ali, postoje određena pravila: jedno uvek mora ostati trezno, nema psovanja, nikad ne ulaziti u kuću i obraćati joj se sa “Keva”! Ali Kevina ljubaznost počinje da prelazi u opsesiju, pa san o dobrom provodu postaje noćna mora ovih tinejdžera. Kevin podrum od najboljeg mesta u gradu postaje najstrašnije mesto na svetu.

KAKO DO POKLONA?

Prvih troje koji nam pošalju podatke (ime, prezime i broj telefona) u inboks na našoj Fejsbuk stranici dobiće dve karte za film. Delimo 3×2 karte za projekciju u 18:20 u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

BUDITE BRZI!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.