“Dan Mumije” u subotu 20. maja! (video)

Povodom pristizanja blokbastera “Mumija” (The Mummy) u svetske i domaće bioskope, Studio Univerzal Pikčers najavio je “Dan Mumije” u subotu, 20. maja, kada će u Hajlend Gejtveju u Los Anđelesu biti otkriven sarkofag visine 22.86 metara i težine skoro 7 tona.

Ovaj izuzetni podvig inženjerstva podrazumevao je angažovanje dve kompanije čiji su radnici vredno radili na ovom projektu više od 160 sati, a ceo proces konstrukcije trajao je osam nedelja.

Da bi se svi elementi neophodni za postavku sarkofaga Princeze Amanet  preneli na ovo mesto korišćeno je 18 prepunih traktorskih prikolica.

Publika svih uzrasta pozvana je da vidi ovaj sarkofag, koji će, verujemo, sve prisutne ostaviti bez daha.

Tom Cruise predvodi glumačku ekipu “Mumije” u ovoj spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije.

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donoci zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.

Režiju filma potpisuje Alex Kurtzman, a u filmu pored Tom Cruisa igraju Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance i Russell Crowe.

“Mumija” je u bioskopima od 8. juna, a do tada pogledajte trejler:

.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.