“Deadpool 2” stiže ranije u bioskope!

Fanovi Deadpool neće morati čekati na nastavak filma onoliko koliko su očekivali, jer će se on u bioskopima pojaviti ranije.

Prvobitno je objavljeno da će se film “Deadpool 2” u bioskopima naći 1. juna, ali je studio 20th Century Fox pomerio datum pa će prikazivanje filma početi 18. maja.

“Deadpool 2” nije jedini film čiji je datum premijere promenjen. Poznati studio je pomerio film “The New Mutants” za skoro godinu dana. Film je prvobitno trebao da bude prikazan 13. aprila ove godine, ali će na veliko platno stići tek 22. februara 2019. godine. The Hollywood Reporter piše da su ovi potezi delimično rezultat namere da se izbegnu preklapanja na pojedinim tržištima.

Dugoočekivana adaptacija “Gambita” je također pomerena sa 14. februara 2019. godine na 7. juni 2019. godine. Promena je usledila nakon što je režiser Gore Verbinski napustio projekt zbog problema s rasporedom.

“Deadpool 2” će se u bioskopima pojaviti sedam dana pre Disneyjevog filma “Solo: A Star Wars Story”. Prvi film “Deadpool” je bio iznenađujući hit 2016. godine, ali su očekivanja od nastavka mnogo veća.

Foto: 20th Century Fox promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.