Dečija subota u Kombank dvorani – u znaku priče o Aladinu

Dečiji dan održaće se u centru Beograda, u Kombank dvorani u subotu 26. januara u znaku priče o Aladinu, u periodu od 11:00 do 14:00 časova.

Za sve posetioce biće organizovane radionice sa UV dance ekipom, kao i kutak za slikanje na pravom letećem ćilimu sa glavnim junacima filma. Centralni događaj predstavljaju bioskopska prikazivanja najnovijeg animiranog filma „Aladin i leteći ćilim“ u 12:00 časova u distribuciji Dexin Filma. Ovaj dugometražni crtani film sinhronizovan je na srpski jezik, a avanturistička priča zasnovana je na jednoj od najpopularnijih danskih knjiga za decu, autora Ole Lund Kirkegarda.


„Aladin i leteći ćilim“ govori o važnosti prijateljstva i poštenja, gde dečak po imenu Aladin živi u jednom malom pustom selu zajedno sa majkom, ocem i kozom. Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina i insistira da se smiri. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke.

Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Na svom putu Aladin upoznaje Džes, divnu i pametnu gradsku devojčicu koja poznaje sve zamke velikog grada.

Animirani film „Aladin i leteći ćilim“ od 24. januara na repertoaru je bioskopa širom Srbije, između ostalog u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici, Kraljevu, Užicu, Zrenjaninu, Pančevu…

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.