Detalj iz “13 Reasons Why” koji smo svi propustili: Hannah nije mrtva!

13 Reasons Why je za veoma kratak period postala jedna od najpopulanijih tinejdžerskih seija. Izašla je pre samo dve nedelje, a svi već pričaju o njoj. Možda ste je pogledali više puta, ali smo sigurni da ste propustili jedan mali detalj – Hannah je i dalje živa!

Naime, u poslednjoj epizodi svi koje je Hannah imenovala u kasetama su pozvani na svedočenje. U seriji se prikazuju i pojedine scene koje su snimljene kamerom iz sudnice. Da li ste primetili datum koji je označen? 10. novembar 2017. godne. To znači da se poslednji tragični momenti još uvek nisu desili!

Kako je Hannah izvršila samoubistvo malo pre nego što je započet sudski proces (na jesen ove godine), ona je i dalje živa. Tragični sled događaja će se desiti tek za par meseci, što znači da još uvek ima nade za nju.

Ovaj mali detalj, koji smo svi zanemarili, čini pouku serije još jačom. Clay i Hannini roditelji mogu da je spasu ako preduzmu nešto SADA! Ti možeš da pomogneš osobi iz okruženja kojoj je pomoć potrebna, ako preduzmeš nešto SADA! Jer, nažalost, niko od nas ne može da predvidi budućnost. Niko ne zna šta može da se desi sutra ili za par meseci. A tada može biti prekasno.

Izvor: teenstar.rs
Foto: Facebook/13 Reasons Why

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.