Dođite na završni koncert Rok kampa za devojčice da čujete i upoznate buduće muzičarke koje žele da menjaju svet!

Rok kampom za devojčice, koji je uveliko u toku, odjekuju udarci bubnjeva, zvuci gitare i klavijatura, uz ritam bas gitare i strofe poznatih rok pesama. Prvu polovinu kampa učesnice su provele radeći u svojim grupama, upoznajući instrument i osnovne delove pesama koje će na koncertu 27. avgusta izvesti. Sada su pored vežbanja u grupama u toku i popodnevne probe sa bendovima koje su devojčice okupile, kojih ima ukupno osam, sa imenima poput “Galaxy Girls”, “B.A.S.S.” i “Ne”.

Tokom prethodna dva dana pored radionica instrumenata i proba s bendovima devojčice su se družile sa Ivom Nenić i Nađom Duhaček, od kojih su naučile interesantne nove stvari. Iva je kroz kviz učesnicama Rok kampa predstavila muzičarke o kojima retko imamo prilike nešto da čujemo, iako su radile velike i važne stvari.

Sa Nađom su razgovarale o tome šta znači biti “idealna devojčica” ili “idealni dečak”, koje se osobine najčešće podrazumevaju, i kako se prema njima odnosimo. Iva i Nađa su tokom svojih radionica devojčicama naglasile da treba da težimo tome da podržavamo jedni druge, da podstičemo sve oko sebe da se bave onim što žele, a ne da dokazujemo da smo dovoljno dobre ili bolje od nekih drugih. Držimo se zajedno, slavimo različitosti i promenićemo svet!

Dođite na završni koncert Rok kampa za devojčice da čujete i upoznate buduće muzičarke koje žele da menjaju svet. Koncert se održava u nedelju, 27. avgusta od 12:30h, u odmaralištu “Šuplja stena” na Avali (Avalski put bb). Rezervišite mesto na koncertu i u organizovanom prevozu od Beograda do Avale preko femixinfo@gmail.com ili 060 333 8160. Više informacija potražite na Fejsbuk i Instagram stranicama Rok kampa za devojčice.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.