Doživite bitku iz filma Dunkirk u VR-u potpuno besplatno

Premijerno i eskluzivno danas vam predstavljamo segment filma DUNKIRK u VR tehnologiji. Tehnologiji virtuelne realnosti. Na oficijelnom sajtu filma premijerno je postavljen isečak iz filma koji će vas uvući u kokpit savezničkog aviona i uz pomoć VR tehnologije odvesti direktno u srce bitke i to potpuno besplatno.

Povodom premijere filma “Dunkirk” Christofera Nolana, autori ovog ratnog spektakla su odlučili da nagrade nestrpljivu publiku ovim vrhunskim VR užitkom. Zgrabite svoje naočare i telefone i krenite u bitku aviona, brodova i hrabrih ljudi… kao da ste tamo.

Film “Dunkirk” verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj od 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

Film “Dunkirk” je najočekivaniji film ovog leta. Vrhunsko iskustvo koje ne treba da propustite.

U filmu je okupljen značajan broj najboljih glumaca današnjice, kao što su Tom Hardy, Mark Rylance i Cillian Murphy, a pridružili su im se i Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D’ArcyBarry Keoghan i Kenneth Branagh.

Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Filma stiže 20.07 i to u najprestižnijim formatu 4DX.

Link ka VR segmentu: http://www.dunkirkmovie.com/vr

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.