Doživite čarobnu Italiju na Ladies night događaju u bioskopima Cineplexx

Sve što vam je potrebno za romantično veče je mnogo humora, kulinarski obračun i „Romansa u Maloj Italiji”. Čekamo vas na Ladies night događaju 8. novembra od 20 časova da zajedno uživamo u romantičnoj komediji i specijalnom programu uz poklone i koktel dobrodošliceKarte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Koktel dobrodošlice uz ukusne delikates zalogaje kompanije ZLATIBORAC su i ovog puta neizostavni deo naših događaja uz poklone partnera, koji će vas definitivno osvojiti! Najsrećnije dame nagradićemo vrednosnim vaučerima koje je obezbedila kompanija KATRIN, a o vašem licu i telu pobrinuće se kozmetička kuća AFRODITA, koja će obradovati izabrane dame poklon paketima svojih fantastičnih proizvoda.

Ukoliko imate želju da naučite italijanski jezik i posetite zemlju visoke mode i drevne istorije, Cineplexx je pravo mesto za vas te večeri! Svaku damu u Beogradu nagradićemo vaučerima sa čak 50% popusta za Premium kurs italijanskog jezika koji daruje Obrazovni centar EQUILIBRIO, koja će najsrećniju damu u svakom bioskopu nagraditi i potpuno besplatnim kursem italijanskog jezika.

Uživajte u prijatnom ambijentu i aromatičnim mirisima kozmetičkog salona Beauty Resort u Beogradu, koji ovom prilikom najsrećnije dame nagrađuje vaučerom za opuštanje za jednu osobu, kao i Romantic spa paketom za dvoje koji uključuje relaks masažu, korišćenje hidromasažne kade i romantičnu večeru.

Komedija koja nas vodi u svet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, Malu Italiju! Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i priče, film donosi sve što nam je potrebno za romantično veče. Kada očevi dve konkurentske picerije saznaju da su se njihova deca međusobno zaljubila, odlučuju da organizuju kulinarski obračun.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.