Druga sezona serije “Ubice mog oca” opravdala očekivanja

Prva epizoda druge sezone serije “Ubice mog oca, koju smo u ponedeljak, 18. decembra premijerno gledali na TOP kanalu, donela je zanimljiv slučaj koji će inspektor Jakovljević rešavati u narednih 11 epizoda i nove likove koji tumače Sergej Trifunović, Milena Vasić i Miša Janketić.

Početak nove sezone obeležila je i pesma Šabana Šaulića “Nemam više nikoga” koju je napisala Aleksandra Kovač i koja je značajno doprinela emotivnoj atmosferi prve epizode.

Očekivanja od nove sezone su velika, a prva epizoda dala nam je nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, dinamičnih scena i intriga biti uključeno u nastavak serije “Ubice mog oca”. Kreatori serije su, osim akcije, obračuna i neizvesnih situacija, uključili i emotivnustranu naših protagonista, pa tako, već u prvoj epizodi možemo videto inspektora
Jakovljevića u malo drugačijem svetlu.

Nakon što su gledaoci imali prilike da odgledaju prvu epizodu, vrate se omiljenim junacima i zainteresuju se za novi zaplet, otkrivamo vam sadržaj druge epizode: Aleksandar se krivi za Jelenino ranjavanje i posledice koje je ono ostavilo. Zato je još odlučniji da pronađe ubice, istraga se razvija u nekoliko pravaca, počinju prva saslušanja, jasno im je da je pucnjava naručena. Pojavljuje se i misterizono nestali Marjanović koji u svom tom haosu preuzima mesto direktora policije ali ni Obradovićkase ne predaje. Aleksandar mu ne veruje više, samo misli na Jelenu…

Nastavak rešavanja novog uzbudljivog slučaja, gledaoci će moći da prate svakog ponedeljka od 20 časova na novom TOP kanalu, koji može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela naša dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TVu, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u već u osnovnom paketu.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.