Dupli bonus bodovi ovog petka u bioskopima Cineplexx

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, pripremili smo poseban događaj na kojem nagrađujemo vašu vernost! Treći po redu Movie night događaj zakazan je za petak 9. avgust od 20 časova uz urnebesnu komediju “Špijun koji me je šutnuo” i Milu Kunis u glavnoj ulozi. Duplirajte svoje bonus bodove na specijalnoj projekciji, karte su uveliko u prodaji!

I ovoga puta, tu su posebno obeležene brze kase, jer se Cineplexx potrudio da upravo vi imate prvenstvo prolaza te večeri. Ukoliko niste naš član, ne brinite, registracija te večeri će biti dostupna, potrebno je samo da pronađete bonus kartica kutak u svim bioskopima Cineplexx i uživanje u ovom filmu i sjajne pogodnosti za Cineplexx fanove može da počne!
Ukoliko se odlučite da posetite ovaj događaj u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, pre projekcije ćemo vas obradovati koktelom dobrodošlice.

Film nas vodi u komičnu akcionu avanturu dve tridesetogodišnjakinje iz Los Anđelesa, kada se nađu upletene u neočekivanu svetsku zaveru. Na vratima njihovog stana pojavljuje se Odrin (Mila Kunis) bivši dečko s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta.
Čekamo vas u vašem omiljenom bioskopu Cineplexx.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.