BROJE SE PREGLEDI NA YOU TUBE: Domović Bulut u borbi za najspektakularnijeg igrača 2016

Basketaška sezona privodi se kraju, a Dušan Domović Bulut mogao bi da je kruniše priznanjem za najspektakularnijeg igrača 2016. godine!

Kapiten Novi Sad Al Wahda i basketaške reprezentacije Srbije tokom cele godine je dominirao, sjajne rezultate su adekvatno pratili i veoma atraktivni potezi, pa je posle tri MVP priznanja na turnirima Masters serije World Tour-a i jednog na Svetskom prvenstvu, došlo vreme da se izabere i za najspektakularnijeg igrača sveta.

Ima mnogo razloga zašto i ovde zaslužuje da se nađe ispred Myke Henry-ja i Michael Hicks-a. Nenadmašan je na FIBA rang listi sa 1.175.400 bodova na 346 utakmica. Dominira u sezoni sa 181 poenom na 23 utakmice.

Vodio je tim do titula u Tokiju, Debrecinu i Pekingu, reprezentaciju do srebra na Eurobasketu i zlata na Svetskom prvenstvu u Kini, gde je trojkom srušio Amerikance. Bio je najatraktivniji igrač Japana i Debrecina, u užem izboru u Pekingu i Abu Dhabiju, a pred vama je repertoar poteza koji bi našem asu mogao da donese zasluženo priznanje i adekvatnu novčanu nagradu.

Odluka o pobedniku pada u zavisnosti od broja pregleda na Youtube, a ako Dušanova kompilacija poteza bude najgledanija zaključno sa 16. novembrom u podne, priznanje će biti u pravim rukama!

Foto: Predrag Vučković/Red Bull Content Pool

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.