Dve super serije za toplo nasmejano leto

U letnjim mesecima, kad svi osećaju blagi pritisak da se zabave i unesu dobru dozu humora u svoj život, nije lako naći seriju koja će vam biti u potpunosti po volji i koja će imati onaj tajni sastojak koji će začiniti letnje dane. Naročito ako ste pogledali onih nekoliko serija koje svi znaju i više niste sigurni koji naslov da odaberete u moru istih takvih. Iako serija ima toliko da nikad nećete uspeti da ih sve pogledate, i još njih se neprestano snima, u današnje vreme postala je prava mala mudrost naći ono što je baš za vas. Pickbox vam za humorističko leto donosi dve serije koje ćete zaista voleti: Zamenjene po rođenju i Crnkasti.

Nešto za ljubitelje životnih priča

Iako sam naslov već govori sve, serija Zamenjene po rođenju (Switched at Birth), donosi toliko mikro zapleta da ćete jednostavno zaboraviti čemu ste se nadali. U ovoj seriji nema okolišanja, pa ćemo tako odmah u prvim minutima saznati da su dve tinejdžerke kao bebe zamenjene u porodilištu i da ceo život žive s pogrešnim roditeljima. I dok Bej Keniš ima bogatu, staloženu i po svemu divnu porodicu, Dafni Vaskez, devojka koja je ostala gluva kad je imala 3 godine, živi sa samohranom majkom portorikanskih korena, koja ima nešto slobodniju viziju odgoja. Dafni je imala daleko siromašniji život od Bej.

Likovi ove serije naprosto će vas osvojiti svojom različitošću i načinom na koji gledaju na svet. Uzrok svake drame je naravno drugačija ideja ovih roditelja kako bi trebalo da odgajaju svoje ćerke.

Ako ste ljubitelj porodičnih serija, ovo bi mogao da bude pun pogodak za vaše leto. Na Pickboxu se nalazi kompletnih 5 sezona koje možete da počnete da gledate odmah.

Za politički korektne i one koji to nipošto ne žele da budu

Ako vas je nekad davno zasmejavao Kozbi šou ili Princ iz Bel Era, serija Crnkasti je definitvno jednako vredna moderna verzija pomenutih serija. Iako je teško poverovati da je od prikazivanja ovih serija prošlo tako mnogo vremena, po temama kojima se bavi serija Crnkasti, može se videti da je došlo neko drugo vreme kad slobodno možete da se čačkate stereotipima i onome što se smatra politički nekorektnim. I da se usput dobro nasmejete!

Većina zapleta ove ultra smešne serije odnosi se na problematične stereotipe kojima je u Americi izložena jedna prosečna afroamerička porodica. Ono što ovde dodatno začinjava stvar je to što porodica koju pratimo živi u bogatom delu grada, u četvrti u kojoj žive samo belci. Živopisne likove čine otac Dre, koji je uvek spreman na neku glupost, njegova žena Bou, inače
erka pevačice Dajane Ros, Dreov otac, koji zapravo ništa ne radi, a rado pametuje, dvoje dece tinejdžera i dvoje sasvim malih klinaca, koji su brži na jeziku od odraslih ljudi.
Na Pickboxu od 15. 7. možete da gledate dve sezone komedije Crnkasti, upravo nominovane za nagradu Emi.

Do novih serija uz 50% popusta

Ukoliko ste istinski fan serija, verovatno će vas oduševiti vest da je Pickbox preko leta svim ljudima dobre volje pripremio popust iznenađenja na sve svoje pakete, i to od 50%. Ako volite serije, filmove ili crtaće, sve što treba jeste da posetite http://www.pickbox.rs/intro-promo/ i da odaberete paket koji vam najviše odgovara. Akcija traje do 15. 9. i donosi vam jedan divan svet prevedenih serija, bez reklamnih prekida. Ako ste krenuli u grad da popijete kafu sa prijateljicom, razmislite da li biste radije za taj iznos mesec dana gledali serije, s obzirom na to da je startna cena Pickbox paketa samo 287,50 dinara.

Foto: Pickbox

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.