Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart u nastavku kultnog filma „Džumandži“!

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je nezavisni nastavak kultnog hita iz 1995. godine u kome je glavnu ulogu tumačio Robin Vilijams. Glavne uloge, u ovoj novoj i neverovatnoj avanturi, ovoga puta tumače Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Džilijan.

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je priča o četvoro srednjoškolaca koji sasvim slučajno otkrivaju staru video igru za koju nikada ranije nisu čuli. U želji da saznaju o čemu se radi, pokreću konzolu i bivaju uvučeni u zabavan ali i opasan svet Džumandži avanture, ispunjen egzotičnom džunglom, teškim preprekama i odlukama, zabavnim negativcima, sjajnim vratolomijama i duhovitim opaskama. Međutim, da bi se vratili u stvarni svet moraće da nauče kako da sarađuju međusobno, ne samo da bi pobedili igru već i sebe i svoje strahove. Jer ako ne uspeju, ostaće zarobljeni unutar Džumandžija… zauvek.

Spensera, Betani, Entonija i Martu, četvoro srednjoškolaca koji pronalaze davno zaboravljenu video igru, tumače mladi glumci Aleks Vulf, Medison Ajsmen, Serdarijus Blejn i Morgan Tarner. Međutim, njihove heroje unutar Džumandžija tumače daleko poznatija imena: Dvejn Džonson zvani Rok je bioskopskoj publici najpoznatiji po ulozi Luka Hobsa, tajnog agenta u poslednja tri nastavka „Paklenih ulica“. Pored toga što je internacionalni akcioni heroj, Rok je poznat i kao veoma uspešan komičar, koji je svoj talenat pokazao u filmovima „Rezervni igrači“ (2010) sa Semjuelom L. Džeksonom, „Znojem do love“ (2013) sa Mark Valbergom i „Obaveštajci“ (2016) gde mu je partner bio Kevin Hart. Takođe je pozajmio svoj glas i otpevao nekoliko songova u Diznijevoj animiranoj avanturi „Vajana“ (2016).

Džek Blek je verovatno najpoznatiji kao glas šeprtljastog kung-fu pande Poa u animiranom serijalu „Kung-fu panda“ i kao predvodnik duhovitog muzičkog rok dua Tenejšs D. Imao je zapažene uloge u filmovima „High Fidelity“ (2000), istoimenoj ekranizaciji romana Nika Hornbija, kao i u Piter Džeksonovom rimejku „King Konga“ (2005), kao i duhovitoj fantaziji Mišela Gonrija „Budite ljubazni i premotajte“ iz 2008. godine. Iste godine, Blek je tumačio ulogu glumca koji tumači prekaljenog ratnog veterana u urnebesnoj komediji Bena Stilera „Tropska oluja“. Potom se povlači iz filma i igra sporedne likove u nizu TV serija ali i pozajmljuje svoj glas u animiranim filmovima i serijalima. „Džumandži: Povratak u džunglu“ je Blekov povratak na veliko platno.

Kevin Hart je svoju karijeru započeo kao stendap komičar da bi ubrzo počeo da dobija uloge u filmovima. Jedna od prvih uloga mu je bila u 3. i 4. delu čuvene „Mrak film“ franšize. Domaćoj publici je poznat po naslovima „Vožnja“ (2014) gde mu je partner bio Ajs Kjub, „Čeličenje“ (2015) sa Vil Ferelom i „Gospodar venčanja“ (2015). U 2016. godini Hart je svoj veoma prepoznatljivi glas pozajmio animiranom zecu, vođi pokreta za slobodu ljubimaca, u super-uspešnom animiranom filmu „Tajni život kućnih ljubimaca“.

Karen Džilijan je svoju glumačku karijeru započela u kultnom britanskom serijalu „Doktor Hu“ da bi ubrzo prešla u Holivud i dobila priliku da pokaže šta ume u hororu Majka Flenegana „Ogledalo smrti“ iz 2013. godine. Svega godinu dana kasnije dobija ulogu jednog od glavnih negativaca u mega-uspešnoj ekranizaciji Marvelovog stripa „Čuvari galaksije“ sa Krisom Pratom i Zoe Saldanom. Slede uloge u filmovima „Opklada veka“ sa Kristijanom Bejlom, Rajanom Goslingom i Bredom Pitom, potom drama „Krug“ gde je glumila pored Toma Henksa i Eve Votson i vestern „U dolini nasilja“ sa Džon Travoltom i Itanom Hokom.

Ovoj sjajnoj ekipi se priključio i nekadašnji član boj benda „Jonas Brothers“ – Nik Džonas. Po prestanku bavljenja muzikom, Nik se posvetio glumačkoj karijeri uglavnom kao sporedni lik u nizu TV serija, da bi dobio svoju priliku da pokaže svoje glumačke sposobnosti u MMA drami „Kraljevstvo“ i nizu epizodnih pojavljivanja u veoma popularnoj tinejdžerskoj seriji „Kraljice vriska“. Zanimljiv podatak je da je Nik ulogu u „Džumandžiju“ nasledio od Toma Holanda koji je izabrao da radi drugi film – „Spajdermen: povratak kući“.

Sva ova imena obećavaju odličnu zabavu i nezaboravan provod u nezavisnom nastavku zvanom „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“.

Film „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ stiže u domaće bioskope 28. decembra.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.