Džim Keri u seriji “Šaljivdžija” od septembra na HBO GO-u

Džim Keri je zvezda nove Showtime komedije “Šaljivdžija” (Kidding) čija premijera će biti na HBO GO-u 10. septembra. Poznatom glumcu i dobitniku Zlatnog globusa ovo je prva glavna uloga u seriji nakon više od dve decenije, koja ga je ponovo povezala sa oskarovcem Mišelom Gondrijem, rediteljem filma “Večni sjaj besprekornog uma” (Eternal Sunshine of the Spotless Mind). U ostalim ulogama naći će se Frenk Langela, Ketrin Kiner i Džudi Grir.

Serija “Šaljivdžija” prati Džefa, koji je poznatiji kao gospodin Pikls (Keri), ikona dečije televizije i simbol ljubaznosti i mudrosti u očima američkih mališana, ali i roditelja koji su odrasli uz njega. Međutim, kada Džefova porodica počne da se raspada, ova obožavana poznata ličnost otkriva da ne postoji bajka, basna ili lutka koja će moći da ga vodi kroz ovu krizu, koja napreduje brže od njegove sposobnosti da se s njom nosi.

Rezultat ovog zapleta je plemenit čovek u okrutnom svetu, koji se suočava sa laganim gubitkom razuma, podjednako urnebesnim i srceparajućim.

Džef počinje da se suprotstavlja ograničenjima koja mu postavljaju dobro podmazana mašinerija emisije “Vreme za lutke gospodina Piklsa” i izvršni producent Seb (Langela). Seb se pribojava da Džefovo psihičko stanje može da upropasti imperiju koju su izgradili, zbog čega počinje da priprema emisiju za život posle Džefa, dok se Dirdra (Kiner), koja je zadužena za izradu lutaka, bori sa sopstvenim ličnim i profesionalnim problemima. Džudi Grir igra Džefovu otuđenu suprugu, a u ulozi njihovog sina naći će se Kol Alen. Među gostujućim glumcima su Džastin Kirk i Džindžer Gonzaga.

Seriju “Šaljivdžija” je kreirao Dejv Holstin, koji je izvršni producent, a ujedno je napisao pilot epizodu. Mišel Gondri je takođe izvršni producent, a režira i nekoliko epizoda, uključujući prvu. Među izvršnim producentima su i Džim Keri, Majkl Agilar, Roberto Benabib, Rafi Adlan, Džejson Bejtman i Džim Garavente.

“Šaljivdžija” će  imati 10 epizoda od po 30 minuta, a premijera će biti na HBO GO-u 10. septembra.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.