Ekipa “Paklenih ulica” dobija MTV Generation Award

Ovogodišnja dodela MTV Movie & TV Awards biće brza i žestoka!

Nakon šesnaest godina, osam filmova i bezbroj oborenih rekorda i ultimativnih eksplozija, ekipa filmskog serijala “Paklene ulice” sprema se da još jednom ispiše istoriju i to baš ovog vikenda na dodeli MTV Movie & TV Awards.

Vin Diesel i njegove paklene kolege ovogodišnji su dobitnici priznanja Generation Award koje su do sada dobijali glumci i glumice koji su na sebi svojstven način obeležili jednu eru.

Ovo će biti prvi, istorijski put da Generation Award ide u ruke jednom filmskom serijalu, a ne pojedinačnim zvezdama, s obzirom na to da su prethodni dobitnici ove nagrade bili Will Smith, Reese Witherspoon, Tom Cruise, Johnny Depp, Robert Downey Jr. i Sandra Bullock.

U nedelju veče, na dodeli MTV Movie & TV Awards u Los Anđelesu, nagradu će primiti Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson i Jordana Brewster.

Tim povodom Camila Cabello, Pitbull i J Balvin izvešće veliki hit Hey Ma koji su snimili za aktuelni nastavak “Paklene ulice 8”. Biće to televizijska premijera ovog hita, jer “Paklene ulice” to svakako zaslužuju!

Izvor: MTV
Foto: Facebook

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.