Izašao trailer za film “Emotikoni” koji ćemo gledati naredne godine

Bilo je pitanje trenutka kada će se emotikoni, sa displeja mobilnih telefona, tableta i kompjutera, preseliti na veliko platno i evo taj trenutak je došao! Kompanija Sony je pre nekog vremena najavila da ga snima, a sada u to možemo da budemo sigurni, s obzirom na to da je izašao trailer za film “Emotikoni“.

Radnja se odvija u zamišljenom gradu Textopolisu, unutar mobilnog telefona, u kome žive svi emotikoni. Svaki od njih ima izraz lica koji pokazuje samo jednu emociju, osim Genea, koji se pojavljuje u traileru i najavljuje film. On je rođen bez filtera, pa tako može da pokazuje više emocija. Ipak, on želi da bude kao svi drugi i obraća se za pomoć svom najboljem prijatelju Hi-5.

 T.J. Miller, James Corden i Ilana Glazer samo su neki od likova koji će pozajmiti svoj glas emotikonima, a u filmu će se spominjati popularne aplikacije kao što su Candy Crush, Dropbox, Instagram, Spotify, Twitter i YouTube! Režirali su ga Erik Sigel i Anthony Leondis, a svetska premijera filma je zakazana za 4. avgust 2017. godine.

Ako već niste, pročitajte i o novom zanimanju koje ćete voleti, a to je prevodilac emotikona OVDE.

Foto: Print screen/You Tube/

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.