Euforija na premijeri filma Džumandži: Dobrodošli u džunglu 3D!

Premijera samostalnog i direktnog nastavka kultnog porodičnog hita „Džumandži“ iz 1995. godine – „Džumandži: Dobrodošli u džunglu 3D“, reditelja Džejka Kasdana, održana je sinoć u prepunoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Večeras će novosadska publika biti u prilici da uživa u porodičnoj avanturi u bioskopu Arena Cineplex sa početkom u 20h.

Bioskop je na sinoćnoj projekciji, potvrdio da je mesto okupljanja velikog broja ljubitelja Džumandžija, kako mladih, pa tako i starijih. Najveću euforiju na premijeri među najmađima izazvali su članovi pokreta Balkan Tube Space koji su najuticajniji uzori mladih sa društvenih mreža među kojima su bili Bogdan Ilić – Baka prase, Đot, Čoda, Delić, Petra, Kovalska, Cile, Dušan Srbljak – PCAxe, Dino – Mudrolija sa Tvitera, Ruža Rupić, Đuđa Lik, Mila Antonović, Nensi Hamer, Agbaba, Mina Fu i drugi. Crvenim tepihom prošetali su – Boki Perić sa devojkom i Milan Kalinić sa porodicom.

U nastavku „Džumandži: Dobrodošli u džunglu 3D“ glavne uloge preuzimaju Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok, večiti dečak Džek Blek, veoma popularni komičar Kevin Hart, galaktička miljenica Karen Džilijan i Nik Džonas.

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je priča o četvoro srednjoškolaca koji sasvim slučajno otkrivaju staru video igru za koju nikada ranije nisu čuli. U želji da saznaju o čemu se radi, pokreću konzolu i bivaju uvučeni u zabavan ali i opasan svet Džumandži avanture, ispunjen egzotičnom džunglom, teškim preprekama i odlukama, zabavnim negativcima, sjajnim vratolomijama i duhovitim opaskama. Međutim, da bi se vratili u stvarni svet moraće da nauče kako da sarađuju međusobno, ne samo da bi pobedili igru već i sebe i svoje strahove. Jer ako ne uspeju, ostaće zarobljeni unutar Džumandžija… zauvek“.

Glumci novog Džumandžija otvoreno naglašavaju značaj prvog filma, uticaj prerano preminulog Robina Vilijamsa, kao i celu Džumandži priču koja ih je još kao decu začarala. Svesni činjenice da je originalni Džumandži mnogima obeležio detinjstvo, ekipa nastavka htela je da zadrži upravo taj duh filma i da se priča prirodno nastavi. Nastavak kultnog filma svakako donosi novosti, promene i nadogradnje, kako sadržajne tako i tehničke. I ovaj put, u centru radnje je igra i to najposebnija igra na svetu koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana.

Figure su ovog puta u rukama Dvejna Džonsona, Kevina Harta, Džeka Bleka i Karen Džilijan.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.