Fanovi besni i razočarani finalom serije “The Originals”

Kreatorka vampirskog sveta, prvobitno nastalog u okviru serije “The Vampire Diaries” a potom nastavljenog u spinoffu “The Originals”, Julie Plec, trenutno je okružena morem negativnih komentara.

Pre tri dana emitovana je finalna TO epizoda i baš kao što su fanovi pretpostavljali, Plec je kreirala još gore finale nego što je to bio slučaj sa TVD.

Umesto ubistva jednog od glavnih likova, ona je odlučila da se završi život čak dva, čime je razbesnela ceo fandom.

Takođe, oni nisu ostali nezadovoljni samo tim gestom, već i činjenicom da je na smisleni tok radnje uticao najnoviji spinoff “Legacies”, kao i želja Julie Plec za dodatnim nastavkom vampirskog sveta, bez želje da se prethodnom privede kraj na logičan način.

Ona se nije oglasila povodom sveprisutnih opaski, ali su mnogi čvrsto odlučili da se unapred odriču gledanja predstojećih epizoda “Legacies”.

Always and Forever #lastday

A post shared by Joseph Morgan (@therealjosephmorgan) on

Tekst: Milica Stanojević

Foto: Promo

1 Comment

  1. Mislila sam da je pravi šok bio kada sam gledala tvd 8×16, jer se nisam nadala Stefanovoj smrti… Ali onda sam pogledala finale The Originals i nisam mogla verovati, čak što više plakala sam uz neke scene.
    Sada mi preostaje da sačekam 25.10. da vidim spin off iskreno se nadam da se neću razočarati kao što sam za finale ove serije

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.