Film “Fantastične zveri” oborio rekord “Harry Pottera”

Film Dejvida Jejtsa “Fantastične zveri i gde ih naći” ubedljivo je najuspešniji film ove nedelje u Srbiji.

Fantastične zveri” oborile su više rekorda i to samo u prvoj nedelji prikazivanja. Ovaj film zaradio je prve nedelje više nego bilo koji film iz franšize o Hari Poteru ili po priči Dž. K. Roling. Pored toga film “Fantastične zveri i gde ih naći” najgledaniji je film u Srbiji sa preko 18.000 gledalaca za samo 6 dana prikazivanja.

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice Dž.K.Rouling autorke serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta Skadmandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hari Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Autorka Harija Potera, iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zverima. Džoni Dep se pridružuje glumačkoj ekipi sporednom ulogom u nastavku filma, koji će Dejvid Jejts režirati početkom sledeće godine.

Film “Fantastične zveri i gde ih naći” možete da pogledate u svim bioskopima u Srbiji.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.