DOŽIVI MAGIJU: Evo šta te očekuje na novosadskoj premijeri filma “Fantastične zveri i gde ih naći”

Film „ Fantastične zveri i gde ih naći“ nakon višegodišnjeg iščekivanja ove nedelje konačno dolazi u CineStar bioskope!

Novosadska premijera filma “Fantastične zveri i gde ih naći” održaće se u Cinestar 4DX bioskopu u TC Big u sredu 16. decembra u 20.15.

Film “Fantastične zveri i gde ih naći” vrhunsko je ostvarenje koje u potpunosti iskorišćava sve prednosti koje 4DX tehnologija pruža.  Pored ovog formata film možeš da  pogledaš i u još jednom originalnom CineStar formatu “Extreme”.

Oni srećnici koji uspeju da nabave karte za pretpremijeru filma “Fantastične zveri i gde ih naći” moćiće da uživaju i u performansu koji će biti organizovan neposredno pred početak filma u 18.30. Posetioci će moći da se druže sa pravim čarobnjacima i da vide prave magične relikvije koje će biti izložene u foajeu bioskopa, a svakog posetioca očekuje i poklon album samolepljivih sličica u izdanju kuće “Panini”.

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice J. K. Rowling, autorke serijala o čarobnjaku Harry Potter-u. U glavnoj ulozi gledaćemo Eddie Redmayne-a koji će glumiti čarobnjaka Njuta Skadmandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Harry Potter-u započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cinestar 4DX koji se nalazi u Šoping centru BIG, kao i online na sajtu CineStar-a.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.