Ovo su važne ŽIVOTNE LEKCIJE koje možeš da naučiš od “Trolova”!

Animirana komedija “Trolovi” je u bioskopima i vodi nas u šaren i čudesan svet koji nastanjuju uvek optimistični Trolovi i koji nas uče kako da budemo srećni. Večito raspoloženi za ples, pesmu i zagrljaje glavna su poslastica pesimističnih Bergena koji su srećni samo kad se najedu ovih preslatkih bića različite boje kose.

Ako još uvek niste pogledali Trolove i poslušali njihove savete, mi ćemo vam navesti samo neke, kako biste brže i lakše pronašli vaše srećno mesto.

Trolovi vole zagrljaje

Zagrljaj utiče na vaš mozak i čini da se osećate srećnim. Istraživanja pokazuju da je zagrljaj vrlo efektivan u lečenju raznih fizičkih bolesti, kao i usamljenosti, depresije, anksioznosti i stresa.

Šljokice i duge

Boje čine da se osećate srećnim. Crvena podiže nivo energije, žuta simboliše sunce i budi osećanje sreće, a plava je boja koja nas opušta više od svih drugih boja.

Muzika je jako bitna

Muzika je direktno povezana sa našim osećanjima. Ritam gradi mozak, dok muzika smiruje. Ples obogaćuje život i donosi radost i svaka osoba bi trebalo da se bavi plesom. Ples pospešuje lučenje žlezda koje utiču da ljudi budu srećni. Tako da, vežbati neki ples je zapravo vežbati kako biti srećan.

Prijateljstvo je važno za sve

Povezivanje sa drugim ljudima nas čini srećnim. Prijateljstvo je ključ sreće, a najbolji prijatelj je onaj koji podstiče najbolje u nama.

Animirani film “Trolovi” nastao je po uzoru na kultne dečije igračke, koje su nastale šezdesetih godina prošlog veka, kada ih je osmislio danski ribar Tomas Dam. Za jako kratko vreme igračke su zaludele ceo svet, a u trenucima svoje najveće popularnosti kolekcionari su izdvajali više hiljada dolara, samo za jednu figuru.

Trolove u bioskopima možete pogledati u najboljim formatima (realD 3D i 4DX), a ulaznice za film možete kupiti na blagajnama bioskopa.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.