Film “Ubistvo u Orijent ekspresu” od 9. novembra u bioskopima širom Srbije

Nakon glamurozne londonske premijere filma “Ubistvo u Orijent ekspresu”, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje 8. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije.

“Kenet Branina filmska adaptacija novele Agate Kristi iz 1934. je sočna filmska torta”, piše The Guardian nakon gledanja filma.

Pored glumačkog ansambla koji se sastoji od najboljih glumaca, filmski kritičar Simran Hans posebno ističe to što je film snimljen na 65mm filmskoj traci:

– Film velikog formata omogućava obim, širinu, bogastvo i boju, a taktilnost koja je primenjena tokom snimanja, podseća na filmove britanskog Rajha, na koje se Brana vraća.

Podsetimo, rimejk filma “Ubistvo u Orijent Ekspresu” nam donosi poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.


U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelopa Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove,ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

A HEJ! uvek ima iznenađenje za vas – i ovog puta vas vodimo na premijeru!!!

Dvoje najbržih koji odgovor na pitanje “Koje godine je Agata Kristi objavila knjigu ‘Ubistvo u Orijent ekpresu’?” pošalju na mail hej@color.rs sa svojim podacima (ime, prezime, grad i kontakt telefon) osvojiće po dve karte za  projekciju za sutra u 20:40h u bioskop Cine Grand Capitol Park Rakovica, 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.