Fitpass Dani Sporta 2017 – “Iskoristi dan na najbolji način i #IzadjiNaTeren!”

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje osmi put za redom sportsku manifestaciju Fitpass Dani Sporta 2017, koja će se održati 27. i 28. maja u Sportskom selu, u Beogradu.

Fitpass Dani Sporta predstavljaju dvodnevnu manifestaciju sportsko-takmičarskog, zabavnog i humanitarnog karaktera. Učesnici će imati priliku da se oprobaju u više različitih sportskih disciplina, dok će svi oni koji nisu spremni da se takmiče i izađu na teren moći da se zabave u okviru posebnog dela koji smo pripremili za njih. Cilj projekta je promocija sporta i zdravog života kod studenata.

Kolektivni sportovi obuhvataju futsal i basket, dok su individualni sportovi tenis, stoni tenis i šutiranje trojki. Prvog dana projekta se igraju utakmice u grupnoj fazi takmičenja, dok su drugog dana eliminacione utakmice, odnosno četvrtfinala, polufinala i finala. Tokom oba dana će postojati chill zona u kojoj će svi posetioci moći da se igraju, zabave i uživaju u raznim igricama i programu koji smo pripremili za njih.

U okviru Fitpass Dana Sporta 2017, biće i humanitarni deo projekta, gde će se prikupljati finansijska sredstva koja će biti uplaćena na račun fondacija “Podrži život” i “Trojka iz bloka”.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu estiem.org.rs ili putem maila uros.arsenijevic@estiem.org

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.