FOX najavljuje internacionalnu premijeru osme sezone serije “Okružen mrtvima” za 23. oktobar

FOX, vodeći svetski brend na polju zabave i deo kompanije “Fox Network Group” najavljuje internacionalnu premijeru osme sezone serije “Okružen mrtvima” za 23. oktobar na svim FOX kanalima, na više od 125 tržišta, u roku od 24 sata nakon premijere u Sjedinjenim Američkim Državama. Fanovi iz različitih zemalja moći će da se uključe u dugo iščekivanu premijeru nove sezone 23. oktobra.

Kao i kod prethodnih sezona, osmo poglavlje imaće 16 epizoda i emitovaće se iz dva dela: prvih osam epizoda počevši od 23. oktobra, a poslednjih osam sa početkom u februaru 2018.

Zasnovana na stripu Roberta Kirkmana u izdanju kompanije “Image Comics”, serija “Okružen mrtvima” je najglednija drama za odrasle između 18 i 49 godina u poslednje četiri godine.

Serija “Okružen mrtvima” prati priču o mesecima i godinama nakon zombi apokalipse, o grupi preživelih koje predvodi policajac Rik Grajms, u potrazi za bezbednim i sigurnim domom. Izvršni producenti serije koju su kritičari opisivali kao “istinski fenomen” (Varajeti) su Skot M. Gimpl, Robert Kirkman, Gejl En Herd, Dejvid Alpert, Greg Nikotero i Tom Lus.

Foto: Fox Networks

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.