Glamurozna svetska premijera filma “Kingsman: Zlatni krug”

Sinoć je London bio prestonica glamura i filmske industrije, jer je crvenim tepihom ispred bioskopa Odeon na Lester skveru prošetala sjajna ekipa glumaca, muzičara i modela, među kojima su bili Kolin Firt, Teron Edžerton, Mark Strong, Čening Tejtum u pratnji supruge Džene Djuan Tejtum, Hali Beri, Džulijen Mur, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Elton Džon, Popi Delavinj, Klaudija Šifer i Kajli Minog, i to povodom premijere filma “Kingsman: Zlatni krug”.

U drugom nastavku filma Kingsman junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug” stiže u domaće bioskope 21. septembra, a do tada pogledajte fotografije sa svetske premijere u Londonu, na kojoj su zvezde filma blistale!

A znate da je HEJ! najbolji magazin na svetu i zato vas u saradnji sa filmskom kućom MegaCom Film vodimo na specijalnu projekciju filma “Kingsman: Zlatni krug” u sredu, 20. septembra u 20h u Cinepexxu u Big Shopping centru.

Dakle poklanjamo 3×2 karte, a ve što treba da uradite jeste da nam odgovorite na pitanje “Kako se zove prvi nastavak filma o Kingsman junacima?”. Odgovore i svoje podatke (im,e prezime, grad i telefon) šaljite na mail hej@color.rs, a troje dobitnika ćemo obavestiti sutra u toku dana mailom.

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.