Glasanje za najboljeg MTV regionalnog izvođača do subote, 11. novembra u ponoć

Glasanje za prestižnu MTV nagradu za Best Adria Act, odnosno najboljeg regionalnog izvođača, traje do subote, 11. novembra u 23:59, i odvija na sajtu www.mtvema.com.

Nominovani za ovu titulu su Sara Jo, bendovi Ničim izazvan i Koala Voice, Marin Jurić Čivro i Nina Kraljić.

Ime pobednika biće objavljeno u nedelju, 12. novembra.

Voditeljka MTV EMA dodele, koja će se održati u nedelju, 12. novembra u londonskoj dvorani The SSE Arena Wembley, biće Rita Ora, koja će ujedno i nastupiti.

Pored nje, na ceremoniji će nastupiti bend The Killers, pop zvezde Demi Lovato, Shawn Mendes, Kesha, Camila Cabello i britanski reper Stormzy, zatim član benda One Direction, Liam Payne, američki reper Travis Scott, marokansko-američka hip hop zvezda French Montana i britanski pop-elektro sastav Clean Bandit, kojima će se na sceni pridružiti Zara Larsson, Sean Paul, Anne-Marie i Julia Michaels. Imena ostalih izvođača biće uskoro objavljena.

Svetska pop ikona Taylor Swift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi kanadska zvezda Shwan Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrick Lamar i Ed Sheeran sa po četiri nominacije.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.