Hej, čime se ti baviš?

Najčešće pitanje prilikom upoznavanja, odnosno bilo kakvog predstavljanja je upravo ovo iz naslova. Ostaje i da se objasni zašto su odgovori poput – glumom, pevanjem, manekenstvom, voditeljstvom i slično – najpopularniji. Naime, svi vidovi javnog nastupa sa sobom nose i određeni autoritet među “običnim” svetom.

Voditeljka uvek ima prednost u redu u banci jer je “znaju sa TV-a”, dok glumica retko kada ne pokupi gomilu komplimenata čak i od slučajnih prolaznika. Nesumnjivo je to da su javne ličnosti gotovo uvek uvažene, a odgovor je u suštini kratak i jasan – hrabrost i samouverenost u javnom nastupu se najviše ceni.

Kako uopšte doći u posed tog “ultimativnog oružja” za pozicioniranje u društvu? Rano vam je za dramsku akademiju? Kako postati voditelj tinejdžerske emisije? Kako se popeti na štikle koje koračaju svetskim modnim pistama? Odgovor na ovo pitanje je isti već 28 godina, bar za Beograđanke!

UMS škola za talente se gotovo tri decenije upravo bavi “stvaranjem” novih glumica, voditeljki, lica sa naslovnica magazina HEJ… Upravo kroz školu za scenski i medijski nastup svi polaznici UMS škole stiču znanja i veštine neophodne za vladanje scenom. Ne moramo nabrajati danas već zvezde poput Mirke Vasiljević, Đurđevke Stojiljković i druge, kao potvrdu tradicionalno dobrih rezultata na ovom polju.

Sve te današnje zvezde kad biste pitali čime su se bavili u tinejdžerskom dobu, odgovor bi bio – išle smo na UMS – i u tom odgovoru bi se najsažetije objasnilo – kako se postaje TV lice, umetnik, performer!

Ukoliko i tebe zanima ovakav put, prijavi se za audiciju UMS škole za talente i otkrij zvezdu koja čuči u tebi!

Prijave za audiciju se vrše telefonski, pozivom na 011/3066369.

Tekst: UMS promo

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.