HEJ! i Publik Praktikum vam poklanjaju knjige

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

“Neizbrisiva”, Aleksandra Braken

Rubi nikada nije tražila sposobnosti koje su je zamalo koštale života. Sada mora da se oslanja na njih skoro svakodnevno, vodeći opasne misije da sruši korumpiranu Vladu i provali u umove svojih neprijatelja. Druga deca iz Dečjeg saveza zovu Rubi “vođa”, ali ona zna da je u stvari: čudovište. Kada joj povere zapaljivu tajnu, Rubi započinje najopasniju misiju u svom životu ostavljajući Dečji savez za sobom. Sudbonosne informacije o bolesti koja je ubila većinu dece u Americi – i pretvorila Rubi i ostale koji su preživeli u omražene otpadnike kojih su se plašili – preživele su svaki pokušaj da budu uništene. Ali istina je sada sačuvana samo na jednom mestu: na flešu u rukama Lijama Stjuarta, dečka za kog je Rubi nekada verovala da je njena budućnost – a koji je sada neće ni prepoznati. Rubi se kreće sa kraja na kraj očajne zemlje kojom vlada nezakonje kako bi pronašla Lijama i odgovore na pitanja o katastrofi koja je uništila njen život, ali i Ameriku – sve vreme podeljena između odanosti starim prijateljima i obećanja koje je dala Savezu. Spremna je da uradi sve da zaštiti ljude koje voli. Ali šta ako dobiti rat znači izgubiti sebe?
Brz tempo priče vodi ka srceparajućem završetku koji će naterati čitaoce da željno iščekuju poslednju knjigu ove trilogije.

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom PUBLIK PARKTIKUM poklanjamo dva knjige “Neizbrisiva”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Za kog dečka je Rubi nekada verovala da je njena budućnost?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, tačna adresa i grad) kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u sredu, 16. maja na našoj FB strani.

Foto: PUBLIK PRAKTIKUM

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.