HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Čitač – Trejsi Či

Šesnaestogodišnja Sefija razume borbu za opstanak. Kada su joj oca brutalno ubili, ona beži u divljinu sa tetkom Nin, jedinom osobom kojoj veruje. Zajedno preživljavaju u prašumi raskošne lepote dok je tetka uči da lovi, prati tragove i krade. Ali kada Nin otmu, Sefija iznenada ostaje potpuno sama. Ne postoji način da sazna ko je odveo Nin ni da li je uopšte živa. Njen jedini trag je neobični pravougaoni predmet koji je nekada pripadao njenom ocu – nešto za šta kasnije shvata da je knjiga.

Iako se za čitanje u Sefijinom svetu, ostrvskom kraljevstvu Kelani, nije čulo, ona polako uči i otkriva dobro čuvane tajne knjige, koje bi mogle biti ključ Nininog nestanka i rasvetliti misteriju ubistva njenog oca. Ne gubeći vreme, uz pomoć žestokih pirata i tajanstvenog stranca – Sefija, uz knjigu kao vodič, kreće na opasno putovanje da spase tetku i kazni odgovorne. Na kraju, otkriva ono što je knjiga sve vreme pokušavala da joj kaže: ništa nije onako kao što izgleda, a kraj priče je novi početak.

Trejsi Či je napisala predivan roman o moći priče, upotpunjen fantastičnim likovima i izvanredno oslikanim pejzažima.
-Rene Ahdie

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom PUBLIK PARKTIKUM poklanjamo dva knjige “Čiatč”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Kako se zove Sefijin svet?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, tačna adresa i grad) kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 6. jula na našoj FB strani.

Foto: PUBLIK PRAKTIKUM

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.