HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Katarke Beograda – Gordana Maletić

Priče o Beogradu i umećima njegovih stanovnika.

Od grnčara do putopisaca, od svirača do filmadžija, od biciklista do alasa, od šegrta do naučnika – pred nama je istorijski mozaik o životu poznatih i neznanih Beograđana, sagledan kroz njihove zanate i umeća.

Bilo da je reč o odrastanju, o pravim ljubavima, o prvim životnim otkrićima ili o istorijskim crticama, u svakoj od priča vidimo preplet nečije veštine i znanja, i upoznajemo ljude koji sazrevaju u okrilju grada i svojim sudbinama obogaćuju Beograd kojim plovimo kroz vreme. Katarke tih vremeplova prolaze Savom i Dunavom, opčinjavaju nas svojom snagom i prolaznošću, a njihovi vrhovi upućuju nas i ka onom čemu često stremimo – ka nebu.

Jedinstvena zbirka pripovedaka izvanredne spisateljice čiji precizan, suptilan i nadahnut stil, koji se prilagođava jeziku epohe, dočarava moć gradskog života i duha koji ispunjava naše podneblje.

Ilustrovao Kosta Milovanović

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna poklanjamo dve knjige “Katarke Beograda”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Ko je iustrovao knjigu?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakte), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automaski sami sebe izbacujete i konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u petak, 2o. jula na našoj FB strani.

Foto: LAGUNA

 

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.