HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Veštac vetra, Suzan Denard

„NEPRIJATELJI SU PONEKAD NAŠI JEDINI SAVEZNICI…”

Kada mu eksplozija uništi brod, svi veruju da je princ Merik, veštac vetra, mrtav.
Povređen, ali ipak živ, Merik je odlučan da dokaže sestrinu izdaju. Stigavši u prestonicu svog kraljevstva, koja je preplavljena izbeglicama, on luta ulicama i bori se za siromašne – zbog čega se gradom pronosi glas o izobličenom polubogu, Gnevu, koji privodi pravdi one koji su zgrešili.
Kada krv – veštac Edun otkrije da je Izeldina glava ucenjena, on se trudi da bude prvi koji će je pronaći, a ipak, nakon iznenađujućeg obrta, Izelda mu nudi dogovor. Ona će mu vratiti novac koji mu je ukraden, ako on pronađe Safi.
Sada moraju da sarađuju, dok putuju kroz Veštičje zemlje, neprestano se pitajući ko će koga prvi izdati.
Posle iznenadnog napada i brodoloma, Safi i carica Marstoka jedva uspevaju da izvuku žive glave. Svaki trenutak koji same provode u gusarskim zemljama predstavlja hod po oštrici noža – posebno kada svaki sledeći potez gusara može dovesti do rata u Veštičjim zemljama.

Svet u kome ćete poželeti zauvek da živite! – Aleksandra Braken 

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Publik praktikum poklanjamo dva knjige “Veštac vetra”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Čija glava je ucenjena?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke, kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 10. avgust na našoj FB strani.

Foto: PUBLIK PRAKTIKUM

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.