HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Loši momci 2 – Pernata misija, Aron Blejbi

“Loši momci” vraćaju se u još jednoj spasilačkoj misiji. Ovoga puta njihov cilj je da oslobode 10 hiljada pilića sa Sanisajd farme. Čitaoci koji se tek susreću sa serijalom imaće koristi od rezimea na početku priče. Međutim i obožavaoci će uživati u jednom od najkreativnijih sinopsisa.

U ovoj drugoj priči, gospodin Vuk još uvek pokušava da dokaže da njegovu ekipu čine “dobri momci”, što nije uvek lako. I dok gospodin Zmija prihvata da pomogne u oslobađanju pilića, čitaocima je jasno da bi ih on radije pojeo. Kako bi ih oslobodili, gospodin Vuk mora da zatraži pomoć eksperta za hakovanje računara. Uprkos strahovima gospodina Ajkule, Tarantula se pridružuje timu.

U omažu na “Nemoguću misiju” heroji moraju da provale u bezbednosni sistem, prođu kroz laserske zrake i izbegavaju senzore na zidu. U pitanju je “Misija, totalno, nemoguća”.

Blejbi nastavlja da šarmira širok spektar čitalaca bučnim pripovedanjem i crtežima sa preuveličanim grimasama. Čitaoci će uživati u njegovom najnovijem junaku. Varijacije u veličini fonta i stilu nemaju samo estetski karakter, već i pomažu u razvoju sposobnosti čitanja kod dece. Preokret na kraju ove knjige probudiće kod najmlađih glad za nastavkom.

Presuda: Garantovan hit za ljubitelje epizodnih knjiga koji traže humor i akciju.

Izvor: slj.com
Prevod: Miloš Vulikić

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna poklanjamo dve knjige “Loši momci”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Kako se zove klub koji vodi Vuk?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u sredu, 15. avgusta na našoj FB strani.

Foto: LAGUNA

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.